Megtisztulás és átmosás, minden, ami szükségtelen, kimosni. 
Földelés gyakorlat.
Haladó levitel beprogramozása.

 

 

4.nap hanganyag - MP3 letöltése

Gyakorlat után:

Fontos, hogy megnézzük mi az a szükséglet, azaz érzés, aminek a kielégítésére az eddigi sportfogadási szokásunk kialakult. Amikor van időd, ülj le és készíts egy listát azokról az okokról, ami miatt le akarsz szokni erről a régi szokásról.  Abba akarom hagyni, hogy/mert (befejezni a mondatot többféleképpen) pld: elmegy az időm, a pénzem, családi feszültség, stressz, stb.

A másik oldal – Mi a jó (a nyereségem) abban, ha ezt csinálom? –  pl. Nagy izgulás után, ha bejön euforikus érzés tölt el. Vagy, ha bejön a tipp, boldog, magabiztos, elégedett vagyok, dicsekszem vele, hogy érezzem vagyok valaki, stb.

A következő lépésben nézzük meg tényleg igazak-e ezek az állításaink. Majd gondold végig a jelenlegi életedben, hogy tudnád kielégíteni ezen szükségleteidet, a legfontosabbakat. pld. Mikor vagy még elégedett, magabiztos, boldog, stb.? Vagyis egyáltalán mi neked a boldogság, magabiztosság, elégedettség, stb.? Amennyiben a szokást képes vagy helyettesíteni más viselkedésformával, mely kielégíti a szükségleted, akkor a régi szokásra többé már nem is lesz szükség. Emlékezz, egy viselkedésfajta felváltását nem lehet elfojtással, tagadással, ellenállással elérni.

Tapasztalj valami mást is, változtass (csinálj valami mást) tevékenységet és minden apró kis siker segíteni fog. És bocsáss meg magadnak mindenért ezzel kapcsolatban, amit eddig hittél, gondoltál magadról úgy, hogy elfogadod érzéseid, gondolataid, ahogyan az adott pillanatban megtörténtek.

Gyakorlat: Mikor jön a szokás utáni vágy, nagy levegő „Elmém csendes, éber és oldott, és szabad és tiszta.” kifújás, és fél-1 percig csináljunk teljesen mást. Majd eldöntöd akarod-e csinálni a régi szokásod vagy sem.

Nincsenek véletlenek vagy balesetek, mi hozzuk magunknak az eseményeket, belső állapotunknak megfelelően. Üzenetek önmagunktól – önmagunknak.


Elsőtől a hetedik napig, naponta egyszer, szokás és program összekötése:

– Felkelés: Cselekszem, hogy létrehozzam és fenntartsam intuíciós képességem.

–  Reggeli pisilés (nyomás nélkül, test ellazítva): Elengedem az összes negatív dolgot a testemből és elmémből is.

Ez cselekvésre ösztönöz, azaz hogy csináld, amibe kezdtél és kimozdít onnan ahol vagy éppen. És a tisztulásra, hogy felkészülj az új életedre és be is engedd az új dolgot majd.

error: Content is protected !!