Önbizalom növelése és szöveg hozzá: „Én most már egy olyan ember vagyok, aki minden helyzetben bízik önmagában és döntéseiben és megérzéseiben, és ilyen ember is maradok egész életemen át!”

Elfogadás = Önbizalom. Azaz amint elfogadom magamat úgy ahogy vagyok, akkor erre már tudom építeni az önbizalmamat. Mert tisztában vagyok magammal és így bízhatok döntéseimben és fel is vállalhatom azokat. Függetlenül attól, hogy jó-rossz-nem döntök. Hiszen az érzés utólag fog megszületni a jövőben.

 

3.nap hanganyag - MP3 letöltése

Hanganyag után:

Mint magunktól elzárt élőlények, érzéseinkkel és megérzéseinkkel is elvesztettük a kapcsolatot. A szülők, tanárok és a társadalom mondja meg nekünk, hogy mi a valóság. Kezdjünk el hát újra ismerkedni az érzékeinkkel is. A célunk nem az, hogy mindenre tudatosan figyeljünk, hanem érzékeinket tudatosan engedjük háttérbe kerülni. Így érzékeinket fel tudjuk használni arra, hogy intuitív információkat gyűjtsenek számunkra.

Mindannyian más dolgokra figyelünk fel.(fókuszálunk) Amit bizonyos pillanatban megjegyzünk az egy összehasonlító kiválasztás eredménye. Mindennek értelme van. Minden, amit észreveszünk, jelentőséggel bír számunkra. Tulajdonképpen a tudatunk választja ki, hogy mit vegyünk észre a valóságból.

Végezz gyakorlatokat az utcán a következő napokban. Bármit is érzékelsz az 5 érzékszerveden keresztül, ne címkézd meg, ne értékeld, ne várj el semmit. Mintha megint egy éves gyerek lennél, aki most találkozik a világgal. Ha látsz egy piros X típusú autót és ahogy megjelenik, hogy piros, autó, típus, stb., már a múltból dolgozik az elme, mintha nem tudnád a neveket, most látnád elsőnek egy évesként. Ahogy gyakorlod, megtapasztalod, hogy az elméd egy pillanat alatt a múltból hozza tálcán a címkéket és így nem vagy ott csak úgy, üresen, mintha most látnád elsőnek.

Az intuíció egyszerű tanulási folyamat arról, hogy hogyan válts figyelmet a tudatalatti jelzéseire. A megérzés annyi, mint tudni valamit anélkül, hogy tudnánk, miért tudjuk!


Elsőtől a hetedik napig, naponta egyszer, szokás és program összekötése:

– Felkelés: Cselekszem, hogy létrehozzam és fenntartsam intuíciós képességem.

  Reggeli pisilés (nyomás nélkül, test ellazítva): Elengedem az összes negatív dolgot a testemből és elmémből is.

Ez cselekvésre ösztönöz, azaz hogy csináld, amibe kezdtél és kimozdít onnan ahol vagy éppen. És a tisztulásra, hogy felkészülj az új életedre és be is engedd az új dolgot majd.

error: Content is protected !!