Összekötünk szokásokkal is mondatokat, amiket naponta elvégezhetünk házi feladatként. (Önmagad fejlesztésében és a 30 napos gyakorlatsorban is használhatod, maximum napi kettőt, 7 napig, utána változtasd, mert unni fogod valószínű) Tehát az első nap, amikor felkelek az ágyról, székről, vagy valahonnan, amit naponta megteszek, fontos, hogy minden napi cselekedetünk legyen. Felkelés közben kimondom hangosan, vagy magamban a mondatom: Cselekszem, hogy létrehozzam és fenntartsam intuíciós képességem. Lehet ugyan így tenni a többinél is, pld. reggeli pisilés, stb.


1-7-dik napig, naponta egyszer, szokás és program összekötése:
– Felkelés: Cselekszem, hogy létrehozzam és fenntartsam intuíciós képességem.
– Reggeli pisilés (nyomás nélkül, test ellazítva): Elengedem az összes negatív dolgot a testemből és elmémből is.

Ez cselekvésre ösztönöz, azaz hogy csináld, amibe kezdtél és kimozdít onnan ahol vagy éppen. És a tisztulásra, hogy felkészülj az új életedre és be is engedd az új dolgot majd.


8-14-dik napig, napi egyszer, szokás és program összekötése:
– Evés: Ahogyan minden egyes falatot megrágok, megérzésem egyre jobb és jobb lesz, és pontosan tudom értelmezni a jeleket.
– Ivás: Minden egyes nyeléssel elönt a gazdagság érzése és átjár a szerencse.

Elkezdem „betáplálni” magamba az új dolgokat, amiket szeretnék magamévá tenni, miután megtisztítottam magam. Egy ősi ösztönhöz kapcsoljuk az evés-iváshoz, és így alakítunk ki egy nagyon erős szokást, pár nap alatt. Az intuícióra is ráerősítünk, felkészítjük magunkat egy gazdagabb életre, amit testi, – szellemi felkészülés is, nem csak anyagi jellegű.


15-21-dik napig, napi egyszer, szokás és program összekötése:
– Ajtó kinyitása (nem az otthoni, mert ott túl sok lehet a negatív dolog. Lépcsőház elhagyásakor, kerti kapu bezárásakor, akár a lottózó ajtaja, stb.): Belépek a sikeres és szerencsés életbe.
– Öltözködés reggel: Magamra öltöm a sikert.

Itt pedig már éljük az életünket az új dolgokkal, amiket bevittünk. Az új életünkre nyitunk naponta a reggel felvett, és egész nap hordott új szokásainkkal, amit kifelé is mutatunk napközben a munkában mások felé. Ezáltal másokba is rögzítjük a változásunkat.


22-30-dik napon napi egyszer:
Bármelyik kettő szabadon választható, vagy akár saját magunk is alkothatunk újakat. Itt már a megérzésünkre hagyatkozunk, hogy melyiket szeretnénk és melyiket érezzük magunkénak, vagy akár szükséges-e még bármelyik megerősítés, amit egy alapszokásunkhoz kapcsolva gyorsan és hatékonyan be szeretnénk magunkba építeni.

error: Content is protected !!