Szerencsével kapcsolatos gyakorlat.
Tábla gyakorlat.
Medence gyakorlat, nyerés és nyereség érzésével.

Gyakorlat (módosult állapotban): Kérd, hogy megtudd, milyen érzés nyerni, és ezt a sejtjeid, tested, lelked is megtanulja. Azért vagy itt, hogy tanulj a tapasztalatokból.  Kérd, hogy megtudd, milyen érzés bízni a megérzéseidben.

Gyakorlat előtt:

Hagyj fel a régi szokásokkal a sportfogadásban és alakíts ki újakat. A régi szokásaid vezettek oda ahol most vagy. Hogy milyen hatékonyan gondolkodunk és cselekszünk, akár egy pillanat alatt, erősen befolyásolják a külső tényezők. Az emberek nincsenek tudatában a cselekvéseiket befolyásoló tényezőknek, és igen ritkán érzik úgy, hogy valaminek ne lennének a tudatában. Mint például amikor ránézünk az oddsokra (szorzókra), és ez a külső tényező abban a pillanatban befolyásolja gondolatainkat és a cselekvésünket. Majd tudatosan meg vagyunk győződve, hogy a döntésünket mi magunk hoztuk meg és senki se befolyásolt.

Most arra kérlek, egy percig ne gondolj a jegesmedvére!

Ahogy észreveszed, a jegesmedve ott van a gondolataid között, pedig egy pillanattal ezelőtt még nem is létezett. Akár egy pillantás az oddsra vagy csapatismeret az esélyesebbről már beindítja az elme védekező mechanizmusát, hogy megvédjen a veszteség érzésétől, és mi lesz a legbiztosabb módja ennek…ha az odds szerint pakolunk a legkisebbre…És közben azt hisszük ez a mi gondolatunk volt, amiről meg is győzzük magunkat.

Első benyomásainkat a tapasztalataink és a minket érő környezeti hatások alakítják. Ami azt jelenti, hogy akkor változtathatjuk meg ezt, ha élményeink, a minket érő környezeti hatások megváltoznak. Az első benyomás hihetetlenül hatalmas erőt gyakorol életünkre, ezért törekedjünk arra, hogy tudatosan befolyásoljuk és irányítsuk ezt a hatást. Olyan ez, mint amikor első pillanatra szerelmesek leszünk valakibe, miközben semmit se tudunk róla, a szimpatikus/ nem szimpatikus valaki is ugyan ez. A sportfogadásban az alacsony oddsba tud az elménk belehabarodni és csak azzal akar lenni/foglalkozni, és már nem is működik a megérzés, mikor az elménk már csak egy valamire fókuszál és csak azzal a gondolattal van elfoglalva.). Arra kell törekednünk, hogy tudatosan befolyásoljuk és irányítsuk ezt a hatást, a mi javunkra (pld. mint a dupla vak választásnál, hogy semmit se tudunk)

Itt kitérnék azon esetekre ahol esetleg többen csinálják egyszerre, hogy egyfajta tudat alatti megegyezés szándéka szükséges. Olyan ez, mint egy improvizáló színi társulatnál, a rossz spontaneitás blokkolja, a jó tovább viszi a folyamatot.

 

5.nap hangyanyag - MP3 letöltése

Gyakorlat után:

Este lefekvésnél ábrándozz arról, mi a célod. Minél több éjjel, annál jobb.

Sok kutatás folyt a megérzés területén, így az időtartamára is. 2 másodperc alatt választ kapunk intuíciónkon keresztül. A mai ember elvárja, hogy döntéseinket megindokoljuk, az okokkal együtt. Ha már gondolunk valamit, egyből jön, hogy miért gondoljuk úgy. Most 5 perces játékra hívlak, ahol arra kérlek, hogy minden válaszod írd is le egyből.

Milyen lenne (…teljes neved…-nak,-nek) sikeres sportfogadónak lenni?
Mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres sportfogadó legyen? Milyen az az ember? Milyen annak az embernek az élete?
Képzeld el 5 percig és írd le.


Elsőtől a hetedik napig, naponta egyszer, szokás és program összekötése:

– Felkelés: Cselekszem, hogy létrehozzam és fenntartsam intuíciós képességem.

  Reggeli pisilés (nyomás nélkül, test ellazítva): Elengedem az összes negatív dolgot a testemből és elmémből is.

Ez cselekvésre ösztönöz, azaz hogy csináld, amibe kezdtél és kimozdít onnan ahol vagy éppen. És a tisztulásra, hogy felkészülj az új életedre és be is engedd az új dolgot majd.

error: Content is protected !!