Első kellemes relaxált élmény megtapasztalása megváltozott tudatállapottal. Biztonságos hely megtalálása bennünk. Majd a biztonságos hely lerajzolása.

A gyakorlat előtti bevezető szöveg: (kényelmesen elhelyezkedve, csukott szemmel hallgatni)
A tudatalattink a sémákat, mintákat felismeri és megjegyzi. Ezáltal létrehozunk egy sablont és azt húzzuk rá mindenre. Akár elég egyszer látni és/vagy tapasztalni, és legközelebb már ahhoz viszonyítunk. Majd ez a sablonunk már elvárásunk is lesz tudat alatt, és bármivel/bárkivel is találkozunk, megpróbáljuk ráhúzni, azaz elvárásom lesz egy idő után, és ez is lesz a képzeletem. Tehát ha a sablonom az, hogy balszerencsés vagyok akkor ez lesz az elvárásom és mindig azt is fogom elképzelni, hogy minden dolognak valami balszerencsés vége lesz, mondhatni számomra rosszul fog végződni. Azaz:
Elvárás = Képzelet
Legyenek pozitív elvárásaid jövőddel és céljaiddal kapcsolatban. Valamint életedről és önmagadról való vélekedésed is legyen pozitív elvárás. Egyszerűen kezdj el úgy viselkedni, hogy elvárásaid önbeteljesítő jóslattá váljanak, és a te valóságod legyen! A szerencsés emberek azt képzelik el előre, hogy a dolgok jól alakulnak, ezért így is lesz.

A gyakorlatok hanganyagait meghallgatod online

 

vagy letöltheted…

1.nap hanganyag - MP3 letöltése

Gyakorlat utáni szöveg:
Írj össze hat olyan dolgot, amit szeretnél kipróbálni, megtapasztalni. Ez bármi lehet, akár olyan is ami némi erőfeszítést igényel. Írd össze őket és számozd meg 1-6ig. Majd keress egy dobókockát és ígérd meg magadnak, bármilyen szám is jön ki azt a tevékenységet elfogadod és megcsinálod. Nincs visszalépés vagy újradobás. Most még változtathatsz a listádon, de amikor döntöttél, hogy végleges és eldobod a dobókockát, nincs visszaút. Csináld meg a listát, dobd a kockát és érezd magad jól, már most!


Elsőtől a hetedik napig, naponta egyszer, szokás és program összekötése:

– Felkelés: Cselekszem, hogy létrehozzam és fenntartsam intuíciós képességem.

–  Reggeli pisilés (nyomás nélkül, test ellazítva): Elengedem az összes negatív dolgot a testemből és elmémből is.

 Ez cselekvésre ösztönöz, azaz hogy csináld, amibe kezdtél és kimozdít onnan ahol vagy éppen. És a tisztulásra, hogy felkészülj az új életedre és be is engedd az új dolgot majd.

error: Content is protected !!