Terhek, negatív dolgok elengedése, megbocsájtás gyakorlat és „elengedem ami teher és beszűkíti a tudatom”. Lélektisztítás, a negatív dolgok elengedése.

Önértékelési nyilatkozat, megváltozott tudatállapotban.

Hanganyag előtt:

„Képzelj el egy gyereket, ahogy valamit nagyon szeretne megkapni és a szülő azt mondja neki. Jó voltál? Megérdemled? Ha megeszed az összeset akkor kapsz valamit, vagy játszhatsz, vagy mesét nézhetsz. Vagy a tanár szerint rossz vagy jó vagyok, ahogy neki tetszik az, és az óvodában is. Mi is ez az ön-érték tulajdonképpen? Mások elvárásainak a megfelelése. Tényleg ezt akarjuk mi? És mi is ez a megérdemlés? Csinálni kell valamit valamiért? Üzletelésre tanítjuk, programozzuk a gyerekeinket.  Az élet, a szeretet létezik és van, üzlet nélkül is.

Mi a helyes viselkedés? – Szuggesztiók(befolyásolás) eredménye, ami például jöhet a szülőktől, közeli rokonoktól, média, tömegmozgalom, társadalmi elvárások, vallás, stb. A szuggesztió ellen tenni is ugyan olyan kötödés. Például egy szülő azt mondja, hogy. „Csináld ezt meg ezt, különben semmire se viszed!”- Itt ha szuggesztió szerint teszi, akkor is kötődik egyre jobban, ha ellene tesz, azaz nem csinálja akkor is egyre erősebb lesz az eredeti szuggesztió. Főleg az eredmény része, hogy semmire se viszi.  Valahányszor az értékeink összeütköznek a valódi érzéseinkkel, ott feszültség, félelem keletkezik. Például van egy ember, akit elő akarnak léptetni. Ő legbelül fél és ellenáll neki. A társadalmi és családi szuggesztió mégis azt mondja ez egy kívánatos dolog és örülni kell neki. Elültették benne valakik, hogy a becsvágy, az előrejutási vágy, stb., mind fontos érték. Azaz a kapott érték és a valódi érzés összeütközik, azaz feszültséget eredményez.

 

2.nap hanganyag - MP3 letöltése

Hanganyag utáni rész:

Nyerek-Vesztek játszmák. Bármilyen tippet amire „sok” pénzt rakunk, rendkívüli fontossággal ruházzuk fel egyből, mert ha bejön nyertünk, ha nem vesztettünk. Valahányszor vesztünk elkeseredünk. Így valósággal előkészítjük magunk számára, hogy minél gyakrabban elkeseredhessünk. Számtalan nyerek-vesztek játszmát futtatunk még amit mi magunk alkotunk meg. Például, ha a gyerek jó osztályzatot kap, nyer, rosszat veszít. Ha a párom elégedett nyertem, ha nem vesztettem. Mindegyik előre biztosítja a feszültséget magunknak. A legfontosabb játszmáink a függőségeinkhez kapcsolódnak, de bármi, ami nagy örömöt nyújt vagy látszólagos biztonságot ad, nagyon fontos lesz számunkra és szinte azonnal játszmát teremtünk hozzá. Maga a nyerek-vesztek játszma szüli az aggodalmunk, amit mi magunk találunk ki és mint egy reklám, egész nap szuggeráljuk magunknak, hogy mennyire fontos ez.  Így lesz a belső feszültség az életünk része, ami fel se fog tűnni egy idő után. Önszuggesztió nélkül a játszma összeomlik és a szorongásunk is eltűnik. Amint megértjük a folyamatot, azonnal felismerjük, hogy a negatív érzés belülről jön. Mi magunk teremtettük azzal, hogy befogadtuk magunkba (elfogadtuk másoktól) a szuggesztiót, hogy valami „rossz”. Legyen szó magunkról, az önbecsülésünkről, értékeinkről, ahogy a hanganyagban is hallottuk. Maga a felismerés egyfajta „dehipnózist” eredményez bennünk, és a felismerés utáni megértés képes kiégetni belőlünk ezeket.


Elsőtől a hetedik napig, naponta egyszer, szokás és program összekötése:

– Felkelés: Cselekszem, hogy létrehozzam és fenntartsam intuíciós képességem.

  Reggeli pisilés (nyomás nélkül, test ellazítva): Elengedem az összes negatív dolgot a testemből és elmémből is.

Ez cselekvésre ösztönöz, azaz hogy csináld, amibe kezdtél és kimozdít onnan ahol vagy éppen. És a tisztulásra, hogy felkészülj az új életedre és be is engedd az új dolgot majd.

error: Content is protected !!