4., Értelmezés és értékelés: Általában úgy válaszol, amit te tudsz értelmezni, hisz tudja bármit is mond, az jó válasz. Ezek a benyomások, amiket mondd, sokkal többet fognak jelenteni neked, mint neki. Észreveszed, hogy elég pontosak lesznek. Mert ha a folyamat elindul, nem tehet mást, mint működteti a megérzését. Az értelmezésbe a végén ő is besegíthet.
Amikor saját kérdéseidre keresed a választ, és a megérzéseid akarod használni, akkor ugyanezt a folyamatot egyedül is elvégezheted saját magadon. Kíváncsi leszel, de elsőnek csináld végig a 3-4 kérdéssel a folyamatot.

Az igazságot és a jelentését saját tapasztalatunkon keresztül mondjuk el. A benyomások, amiket kapunk, gyakran a mi életünket mutatják meg. Az életben nincs abszolút igazság, csak és kizárólag személyes igazság létezik. Igaz az, amit én annak érzek. A megérzéseink jelentése és jelentősége, legyen szó akár a sportról, csak saját különleges egyéniségünkre világít rá.

Ne feledd a megérzéseidnek már eddig is birtokában voltál. Használd élvezettel ezt a képességed, hogy minél többet megvalósíts abból, amit szeretnél, és segíts vele szeretteidnek és embertársaidnak is.

Én legtöbbször a tippelésnél egyszerű folyamatot használok, ha mással végzem. Kinézek egy eseményt, vagy magamban egy holnapi időpontot választok. Majd attól függetlenül, hogy 3 vagy 2 vagy több kimenetele lehet, teszem fel a kérdést.


Gyakorolj és tanulj, hogy pontosan meg tudd különböztetni a fantáziát és a megérzést! Ez egy lényeges eleme a gyakorlásnak, figyelésnek, megismerésnek. És emlékezz a kérdező, a válaszoló, és a környezet mindig hatnak egymásra.

error: Content is protected !!