Megérző szöveg, tippel. Kis gyakorlat a végén, hogy a megérzés milyen jól működik és milyen sikeres vagy. Csak vizualizáld és képzeld el az a helyzetet, amikor bejött a tipp, azt az érzést, és, hogy hogyan fogsz viselkedni. Vagy csak egyszerűen az érzést hozd fel magadban, ha nem tudod elképzelni. És csak koncentrálj arra mennyire jók a megérzéseid, és miként fogod elérni céljaidat.

Gyakorlat: Alakítsunk ki magunknak jóslási(tippelési) rituálét, szokást.

Mielőtt elkezdesz (fogadni) játszani, figyeld meg mit közöl a tested. Tedd fel magadnak a legelső kérdést: Tényleg fogadni (játszani ) akarok ma ?

Az elején kerüld az olyan helyeket, helyzeteket amikor a környezet elvonja a figyelmed magadról. (Pl. TVzés, Zene, stb. fogadás/játék közben). Koncentrálj magadra és a játékra! Pl. játssz tükör előtt és használd a kevésbé ügyes kezed a fogadáshoz, ez ott tartja a figyelmed. Úgy ülj le a tippeléshez, mintha már nyertél volna. Kihúzott egyenes hát, vállak hátra, fej fel, mellkas előre, a telefon kijelzője, monitorod, tablet, stb. szemmagasság felett legyen egy kicsivel, a maximum motiváltságért. A testbeszédünk visszahat az elmére. A húzó mozdulatnak az elmére pozitív hatása van, ha valamit eltolunk magunktól, az negatív hatást gyakorol az elmére, így egy kis húzó mozdulat mindig jól jön.

A felvett szokásaidat törd meg, változtass rajtuk, mert az eddigi szokásaid eredménye az, ami van. Akaraterőhöz csak feszítsd meg az izmaidat előtte, szorítsd ökölbe a kezed.

 

9.nap hanganyag - MP3 letöltése

Meghívlak egy 21 napos szerepjátékra, ahol a viselkedésed és nem a gondolataid megváltoztatására koncentrálunk. Ez egy egyszerű játék és gondolj rá úgy, mintha a személyiséged 21 napra szabadságra menne, ami után ugyan úgy visszaállhat minden, mint előtte.  Most lehetőséged van 21 napig más emberként viselkedni. Fontos, hogy ez 24 órás játék, 21 napig.

Az ember különböző identitásokat vesz fel élete során. A probléma abból adódik, ahogy az emberek magukat látják. Elsőnek meg kell érteni, hogyan látod magadat. Vegyél 5 ismerőst, szülő, testvér is lehet, akiket jól ismersz, majd párosítsd össze őket, hogy 1-2 (első és második) miben hasonlít, ami te nem vagy. pld 1-2 társasági ember, te visszahúzódó vagy, majd 1-3 milyen közös tulajdonság, ami benned az ellenkezője, és így végig írd le 2-3,3-4,2-5,stb. Ez alapján látod, hogyan osztályozod az embereket, és magadról is látsz dolgokat.

Készíts leírást magadról egy másik ember szemszögéből. Az előző párosítás és a jellemzésből, ha valami nem tetszik azt kiveheted és az ellenkezőjét eljátszhatod, ha nem vagy barátkozó, akkor barátkozó szerep, ha agresszív vagy akkor békés szerep, stb. Használd az eddigi információkat, mint új éned alapjait. Ha nem tudsz dönteni, akkor egyszerűen csak nézd meg mit csodálsz ismerőseidben, példaképekben, filmsztárokban, stb. Vagy válassz az alábbi jellemvonás listából: Kreativitás, Kíváncsiság, Nyitottság, Bátorság, Kitartás, Vitalitás, Szeretet, Kedvesség, Összetartás, Vezetői képesség, Megbocsátás, Alázat, Megfontoltság, Hála, Remény, Humor.

Ezután amint megvannak az új jellemvonások, írj egy rövid jellemzést az új énedről miközben összpontosít arra, hogy miben fogsz másként viselkedni a hétköznapokban. Majd 21 nap múlva nézd meg mi történt.


8-14-dik napon, napi egyszer, szokás és program összekötése:

– Evés: Ahogyan minden egyes falatot megrágok, megérzésem egyre jobb és jobb lesz, és pontosan tudom értelmezni a jeleket.

– Ivás: Minden egyes nyeléssel elönt a gazdagság érzése és átjár a szerencse.

Elkezdem „betáplálni” magamba az új dolgokat, amiket szeretnék magamévá tenni, miután megtisztítottam magam. Egy ősi ösztönhöz kapcsoljuk az evés-iváshoz, és így alakítunk ki egy nagyon erős szokást, pár nap alatt. Az intuícióra is ráerősítünk, felkészítjük magunkat egy gazdagabb életre, amit testi, – szellemi felkészülés is, nem csak anyagi jellegű.

error: Content is protected !!