Önbecsülés = Pénz. Pénz témáról szöveg, pénz értelmezése, az értékességről és értéktelenségről, stb..

El lehet-e szórni a pénzt?(ez csak nézőpont, mert ami számomra nem érték, az más számára még lehet, így azok a dolgok gondolatként úgy jelenhetnek meg bennem, hogy a másik elszórja a pénzt. A válasz, nem lehet. Mindenki arra költi, ami neki fontos, értékes, a mi feladatunk, hogy elfogadjuk ezt, és akkor minden rendben lesz, minden jó és passzol is.)

Emberiség program, ami fut bennünk – „Ha valamiért pénzt adnak az eleve nem lehet élvezetes dolog, hiszen azért szokás pénzt adni, amit az ember önszántából nem szeretne csinálni(sok embernek a munkája is ilyen).”- például pénzjutalom egy rajzért….az elmében….”valószínű nem is szeretek rajzolni”. Maga a sportfogadás élvezetes dolog attól még, hogy pénzt adnak érte, azaz jutalmat.

Gyakorlat előtt:

Csak ülj le kényelmesen és nyugodtan lassan lélegezz, minden belégzés az orron át történjen. Mivel a pénzzel ismerkedünk, így kihasználjuk az érintés nagyon ősi, tudat alatti hatalmát. Vegyünk a kezünkbe papírpénzeket, amikből többet szeretnénk. Csak akkor figyeljük, tapintsuk, érezzük, szagoljuk, amikor az orron át belélegzünk. Kezünkbe lehet végig, csak belégzésnél figyeljünk, összpontosítsunk a kezünkbe lévő pénzre. A belélegzés a „befogadás”. Ma a 8. nap, a 8as szám is a pénzzel kapcsolatos. Megtisztítjuk magunkban, hogy betudjuk fogadni teljesen. Ez most a felfedezés, hogy mit is fogadunk majd be.

Használni fogunk „apró kis” dolgokat is a hatékonyság, tanulás érdekében. A „Mintha-elv” kimondja, ha szeretnél valamilyen lenni, akkor viselkedj úgy, mintha már olyan lennél.:

Egy sikeres, szerencsés, intuitív sportfogadó!

Leggyakrabban a tudat, mint megfigyelő vesz részt a tudat alatti folyamatokban, azaz valami történik és a tudatos megfigyelő, erre ad egy magyarázatot. Például ha az esemény nyer vagy elmegy, akkor máris jön a magyarázó gondolat. Minél inkább eltaszít valaki annál vonzóbb lesz a szemünkben, azaz minél elérhetetlenebb a pénz (nyeremény), annál vonzóbban és szenvedélyesebben akarjuk. A kétségbeesés ellenszere a cselekvés, mindegy mit, csak csinálj valamit, és már mérséklődik is.

 

8.nap hanganyag - MP3 letöltése

A bizonyíték és hit összeütközéséből mindig a hit győz. Ha a fogadó meg van győződve, hogy a meccs bunda, csalás,stb. volt, akkor teljesen mindegy mi a bizonyíték ellene, nem fogja elfogadni, befogadni. (ez a jelenség napi szintű a sportfogadóknál) A viselkedés kiváltja a meggyőződésünket, azaz ha vesztesként viselkedünk ez lesz a hitünk, meggyőződésünk is. Az egyedi identitásunk a nevünkből, ruházatunkból és viselkedésünkből tevődik össze. (Börtönkísérletben, az önkéntesek, akik rabruhát és szerepet kaptak- passzív, szorongó és alkalmazkodók lettek, Őr ruhában és szerepben – agresszívek és tekintélyelvűek lettek.) Ez kihat a sportfogadásunkra is. Az emberi személyiség nem merev képződmény. Az ember egyszerűen csak elfogadja a szerepeket és kialakítja a szerepének megfelelő személyiséget.

Bármi is történjen a tippekkel, a lényeg, hogy ne magadat hibáztasd, mert ez könnyen negatív érzéseket idézhet elő benned. Ha mindenáron valamit hibáztatni akarsz, akkor keress valamit erre.


8-14-dik napon napi egyszer, szokás és program összekötése:

– Evés: Ahogyan minden egyes falatot megrágok, megérzésem egyre jobb és jobb lesz, és pontosan tudom értelmezni a jeleket.

– Ivás: Minden egyes nyeléssel elönt a gazdagság érzése és átjár a szerencse.

Elkezdem „betáplálni” magamba az új dolgokat, amiket szeretnék magamévá tenni, miután megtisztítottam magam. Egy ősi ösztönhöz kapcsoljuk az evés-iváshoz, és így alakítunk ki egy nagyon erős szokást, pár nap alatt. Az intuícióra is ráerősítünk, felkészítjük magunkat egy gazdagabb életre, amit testi, – szellemi felkészülés is, nem csak anyagi jellegű.

error: Content is protected !!