Ultra-High gyakorlat. Nincs tipp, csak elgondolkodni utána.

Gyakorlat előtt:

A gyakorlás alatt bármire is fogadsz, azt ne nézd.

A lehető legkisebb összeggel fogadj, mert a célunk az, hogy mire a 30. naphoz érünk, kialakuljon és megerősödjön a nyertes, nyerő szokás és a tapasztalat, a szerencse tudat, hogy képes vagy rá. Egyfajta nyerő életforma. A legkisebb tétösszeg lehetővé teszi, hogy csak a megérzés erősödjön és gyakoroljunk. Pár száz forint nem terheli le az elmét. Fontos, hogy ez az időszak még az alapokról és gyakorlásról szól, egy új szokás kialakításáról. Itt van pár mondat az intuíció programozására. Ha gondolod, próbáld ki, akár a megváltozott tudatállapot gyakorlása közben, és figyeld a változást.

„Egyre jobbak a megérzéseim, és egyre jobb megérzéseim.”
„Tudom, hogy egyre intuitívabb leszek.”
„Megérdemlem az intuíciót és a szerencsét.”

 

6.nap hanganyag - MP3 letöltése

Gyakorlat után: papír és toll és írjuk le.

Írj rövid, közép és hosszú távú célokat. Haladj lépésről lépésre és írj megvalósítható, elérhető határidőket. Fontos, hogy elérhető célok legyenek. A lista a jövőre vonatkozó elvárásodat mutatja, a céljaidat, amiket szeretnél. Írd le, hogy milyen előnyeid származnak a célok eléréséből, és ehhez mit kell tenned. Időközönként nézz rá és jelöld be amiket elértél. (jobb esetben ez pár perces gyakorlat)


Elsőtől a hetedik napig, naponta egyszer, szokás és program összekötése:

– Felkelés: Cselekszem, hogy létrehozzam és fenntartsam intuíciós képességem.

  Reggeli pisilés (nyomás nélkül, test ellazítva): Elengedem az összes negatív dolgot a testemből és elmémből is.

Ez cselekvésre ösztönöz, azaz hogy csináld, amibe kezdtél és kimozdít onnan ahol vagy éppen. És a tisztulásra, hogy felkészülj az új életedre és be is engedd az új dolgot majd.

error: Content is protected !!