Megváltozott tudatállapot gyakorlat. Rögzítés és technika megerősítése, egyfajta ismétlés is. Régi élet lezárása, elengedése megváltozott tudatállapotban. Írd le egy képzeletbeli lapra és rakd bele egy képzeletbeli borítékba, majd zárd le a borítékot és égesd el.

 

15.nap hanganyag - MP3 letöltése

Gyakorlat:

„A gondolaterdőben van egy ösvény, ami különböző kiszáradt, haldokló fák, szamárkórók, tűztövisek között fut, sűrű ködszerű félhomály van. Ezen az ösvényen haladsz végig nap mint nap és ezeket a növényeket öntözöd és táplálod. És ahogy haladsz, jobbra észreveszel egy kis ösvényt, és ahogy odaérsz látod, hogy az ösvény egy hatalmas, egészséges és szép szelíd gesztenyefához vezet. Rálépsz az ösvényre és elindulsz a nagy fa felé, és ahogy haladsz látod ahogy beszűrődik a nap sugara a fák között, érzed a melegét és észreveszed hogy itt zöldellnek már a növények körülötted. A fa előtt egy tisztás van, egy friss üde és zöld rét, és ahogy kiérsz a tisztásra, látod, hogy tele van virággal, százszorszéppel és különböző illatú és virágú növényekkel. Még egy pillanatra visszanézel és látod a régi ösvény teljesen eltűnt, benőtték a növények. Továbbhaladsz a fa felé ami egyre nagyobb, csodálatosabb, fent ragyog a nap és melege teljesen körbeölel. Kivehető a fa törzsének a mintázata és hatalmas gyökerei itt ott felbukkannak és maga a fa szelíd békét, nyugodtságot áraszt feléd, ami már téged is átjár a nap melegével együtt. Ahogy odaérsz a törzséhez, megérinted és egy érzés jelenik meg benned, hogy itt a tövében megpihennél. Leülsz, nekitámasztod a hátad, becsukod a szemed és érzed, tudod itt biztonságban vagy. Gondolataidban ott ez a csodálatos fa, érzed a hátadnál és benned is egyre jobban, és jobban amikor egyszer csak észreveszed te vagy már ez a békés, hatalmas fa és belőled árad szét a biztonság és nyugodtság, te vagy a rét, a nap és az élet, ahogy lüktet és változik, és ez az állandó lüktetés, változás maga a béke és biztonság.”


15-21-dik napon napi egyszer, szokás és program összekötése:

–  Ajtó kinyitása (nem az otthoni, mert ott túl sok lehet a negatív dolog. Lépcsőház elhagyásakor, kerti kapu bezárásakor, akár a lottózó ajtaja, stb.): Belépek a sikeres és szerencsés életbe.

–  Öltözködés reggel: Magamra öltöm a sikert.

Itt pedig már éljük az életünket az új dolgokkal, amiket bevittünk. Az új életünkre nyitunk naponta a reggel felvett, és egész nap hordott új szokásainkkal, amit kifelé is mutatunk napközben a munkában mások felé. Ezáltal másokba is rögzítjük a változásunkat.

error: Content is protected !!